avondschool zelf Leren & Doen

• Om te kunnen participeren in de samenleving van Zutphen bestaat er de avondschool zelf Leren & Doen.
​​
Participatie, bij voorkeur via werk, zorgt voor sociale, economische en financiële zelfstandigheid, draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en levert een bijdrage aan de sociale samenhang en de economie.
Daarom de avondschool zelf Leren & Doen !
Zelf Leren & Doen ondersteunt en begeleidt schoolverlaters en werknemers uit de gemeente Zutphen om de kansen op de arbeidsmarkt te behouden, te vergroten en de persoonlijke ontwikkeling te blijven stimuleren. Het sociale aspect mag hierbij niet ontbreken.
De cursisten krijgen de mogelijkheid om in de avonduren competenties te ontwikkelen op het gebied van werken, wonen, vrije tijd en samenleven.

Voor wie?

Zelf Leren & Doen is voor iedereen met een zml achtergrond en/of een afstand tot de arbeidsmarkt, werkend of werkeloos.
Ben je enthousiast ? Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt ?
Neem dan contact op met Annemarie de Graaf van de Anne Flokstraschool a.degraaf@anneflokstraschool.nl

samenwerking