Academie voor Zelfstandigheid Zutphen

• Woon jij in Zutphen of in de buurt van Zutphen en heb je een leervraag? Dan is de academie voor Zelfstandigheid iets voor jou!
Bij de academie kun je leren wat je wilt leren. We kijken samen in een gesprek wat jouw leervraag precies is.
En we gaan met jou op zoek welke training daar het beste bij past.

Wie zijn de trainers?​

De academie voor Zelfstandigheid i​​n Zutphen heeft vier trainers. Op de foto hieronder zie je wie dat zijn. Van links naar rechts: Berthil, Marianne, Evelien & Wouter.

Waar zijn de trainingen?

De academie voor Zelfstandigheid in Zutphen zit in het gebouw van de Anne Flokstra School. Via de zij-ingang kom je bij ons binnen. Het adres is: Emmalaan 2, 7204 AS Zutphen. Hier oefen je samen met andere studenten. Een trainer van de academie begeleidt jou.

Hoe lang duurt een training

Elke training duurt op zijn langst 3 uur. De trainingen zijn overdag of ’s avonds. We kijken samen met jou hoeveel keer je kunt komen.
Wie betaalt de training?
Een training kost geld. Je kunt dat geld aanvragen bij de gemeente waarin je woont of bij de zorgverzekeraar. Vraag daarvoor hulp van je persoonlijk begeleider. Je kan de training ook zelf betalen. Let op! Rijles en je rijexamen moet je altijd zelf betalen.

Meer weten?

Heb je vragen? Of wil je je opgeven voor een training?
Neem gerust contact met ons op!
T 0880376037

samenwerking