financieel

Vrijwillige ouderbijdrage

Wij vragen u jaarlijks een vrijwillige financiële bijdrage voor de organisatie van feestelijke gelegenheden. De ouderraad beheert deze bijdragen en verantwoordt deze in een financieel jaarverslag. De hoogte van deze bijdrage is maximaal € 25,-. Het gaat om een vrijwillige bijdrage. Afzien van betaling heeft geen consequenties voor de deelname van uw kind.

Sponsorbeleid

Regelmatig realiseren we projecten dankzij giften of subsidies. Wij houden ons aan het convenant sponsoring, zoals dat door de PO-raad is vastgesteld. De school maakt geen gebruik van geld, goederen of diensten, waarvoor een sponsor een tegenprestatie verlangt in schoolverband. Het volledige convenant kunt u vinden op de website van de PO-raad.

financieel