Kennismaken

Toelating

Op 1 augustus 2014 is de toelating gewijzigd van leerlingen tot het speciaal onderwijs. Sinds deze datum heeft uw zoon of dochter een toelaatbaarheidsverklaring nodig voor het speciaal onderwijs. Een toelaatbaarheidsverklaring kan worden afgegeven door het samenwerkingsverband in de regio waar de leerling woont. Meer informatie hierover vindt u op www.wsnszutphen.nl of op www.ozc-zutphen.nl.

Zittende leerlingen met een geldige indicatie hebben deze nog niet nodig. Het Regionaal Expertisecentrum (REC) dat leerlingen indiceert is per 1 augustus 2014 komen te vervallen.

Voor meer informatie over aanmelden of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

dhr. R. Wartena

aanmelden