• 16 april 2018 00:00:00
    De VSO ouderavond van dinsdag 29 mei is verplaatst naar dinsdag 5 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur ... »
  • 13 april 2018 00:00:00
    De VSO afdeling heeft dit schooljaar het onderstaande monument geadopteerd. »
  • 09 januari 2018 00:00:00
    We hebben voor de kerstvakantie al een aantal weken meegedaan met het schoolfruit. De leerlingen v... »

• Voortgezet speciaal onderwijs (VSO)
    Het onderwijs in de onderbouw sluit aan op het niveau van de leerling en biedt een brede vormings­basis. Het aanbod bestaat uit theorie- en praktijkvakken.
  • Speciaal Onderwijs (SO)
    Het basisprogramma is vergelijkbaar met dat van het regulier basisonderwijs. Daarnaast zijn er programma’s voor zelfredzaamheid, spel en sociaalemotionele ontwikkeling.
  • Academie voor Zelfstandigheid Zutphen
    Woon jij in Zutphen of in de buurt van Zutphen en heb je een leervraag? Dan is de academie voor Zelfstandigheid iets voor jou!

Twitterfeed

KenningsmakingsKnop