Vrije tijd

• Voor iedereen is het belangrijk om vrije tijd op een aangename wijze door te brengen. Bij onze leerlingen gebeurt dit door te ervaren en vanuit die ervaring te leren kiezen voor. Daarom bieden wij workshops vrije tijd aan .

Het vrijetijdprogramma vormt een vast onderdeel in het lesrooster: Culturele oriëntatie en creatieve expressie, en wordt in lesblokken van 7 weken als workshop aangeboden. Leerlingen schrijven zich in voor het volgen van een workshop.

Enkele voorbeelden van workshops zijn: schilderen, basketbal, moderne dans, yoga, hout bewerking, darten, kaarten, vilten, zeep maken, bloemschikken, kaarten maken etc.

VSO