Superrr

• Terwijl steeds meer kleine kernen kampen met krimp en mensen met een indicatie zuchten onder overheidsbezuinigingen, laat Support & Co een tegengeluid horen.
Wij geloven in de kracht van ondernemerschap, de mogelijkheden van mensen binnen hun beperking en de betrokkenheid van lokale klanten.
Met kwaliteitsproducten en service van minimaal gelijkwaardig niveau zijn onze buurtsupers concurrerend met elke reguliere supermarkt. Daarbovenop bevinden zich in het assortiment een aantal streekproducten en artikelen van lokale leveranciers.
Support & Co is een jonge organisatie die zich begeeft op het raakvlak van zorg en ondernemerschap. Door heel Nederland worden onze initiatieven met veel enthousiasme onthaald. Dat maakt ons ambitieus. We willen de komende tijd meer buurtsupers openen en ook onze activiteiten op het gebied van bezorgdiensten, WMO-diensten en advisering rond sociaal ondernemerschap verder uitbreiden.

VSO