Driekant

• MEER DAN BROOD ALLEEN Driekant is een biologische bakkerij met een winkel en lunchcafé in het centrum van Zutphen. Wekelijks komen hier zo’n 3.000 klanten.
De bezoekers komen voor het heerlijke brood en gebak, de sfeervolle omgeving en de lekkere koffie. Driekant is in eerste instantie gewoon een ‘zaak’, met een eigenzinnige uitstraling. Wie goed kijkt, ziet veel personeel aan het werk, meer dan in een gemiddelde bakkerij.
Bijzonder aan Driekant is dat commerciële activiteiten met succes worden gecombineerd met praktijkopleidingen voor mensen die (nog) geen aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt.
De visie van Driekant heeft vorm gekregen in de drie pijlers
PRODUCTIE - VORMING - KUNST
De visie gaat uit van de overtuiging dat mensen kunnen en willen groeien, ongeacht hun ontwikkelingspeil of leeftijd.

VSO