Schoon & Goed

• Schoon & Goed is de wasserij van De Anne Flokstraschool waar leerlingen werken en leren.

​Het onderwijs op de Anne Flokstraschool is erop gericht dat elke leerling een geschikte werkplek vindt in de samenleving. Hierbij is het praktisch toepassen van aangeleerde vaardigheden en kennis in een betekenis volle en maatschappelijk relevante omgeving essentieel.

De wasserij is daarom opgenomen in ons onderwijsprogramma Werken en is een interne stage. De leerlingen in VSO 3 gaan hun kennis en ervaring inzetten bij het ophalen en wegbrengen van de was, het sorteren, wassen en strijken van het wasgoed.

VSO