Voorstellen: Marianne Stoeten

• Hallo, Mijn naam is Marianne Stoeten, ik woon in Lochem en Ik ben jullie nieuwe MR-lid. Ik neem daarmee het stokje over van Herbert Verstege. In maart 2013 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Anna Flokstraschool.
​En mijn eerste indruk was zeer positief. Ik heb erg genoten van de open dag en voelde meteen dat mijn dochter Anne hier goed op haar plek zou zijn.
​Anne is in september 2013 gestart in VSO 1 en ging vanaf het eerste moment met veel plezier naar school. Inmiddels zijn haar eerste vriendschappen al een feit.
Naast Anne en mij bestaat ons gezin uit nog een dochter, Roos. Naast het moeder-zijn ben ik overblijfjuf op de school van Roos en ben ik drie dagen in de week postbezorger. Daarnaast speel ik ook in een poppentheater.
Ik ben altijd graag betrokken bij de school van mijn kinderen. Met veel plezier zal ik me dan ook inzetten als MR-lid.