Zorgboerderij de Reube

• Zorgboerderij de Reube in Lochem biedt logeeropvang aan kinderen met een zorgvraag in de weekenden en in alle schoolvakanties. Op de woensdagen zijn wij de hele dag geopend en kan er van woensdag op donderdag ook gelogeerd worden.
NDe afgelopen maanden moesten we ouders en kinderen teleurstellen, omdat we geen plek hadden. u hebben we besloten, om na de zomervakantie, nog een weekend open te gaan! Mocht u daar belangstelling voor hebben, neemt u dan vrijblijvend contact op voor verdere informatie. Wij bieden de mogelijkheid aan dat uw kind gratis de woensdagmiddag kan komen mee doen, om te kijken of de Reube een fijne plek kan worden voor uw kind.

Met vriendelijke groet,

Janny Ponten – Buurman