Voetbal toernooi Arnhem

• Vandaag waren te gast bij het speciaal onderwijs voetbal toernooi in Arnhem bij de voetbalclub Eldenia. Met een gemixt team mochten we drie wedstrijden van 25 minuten spelen, waarbij er eentje helaas uitviel omdat de tegenstander niet kwam opdagen.
We hebben toch nog even mogen spelen tegen een ander team uit een andere poule.
In de wedstrijden waren wij super fanatiek; de regen hield ons niet tegen!
De tweede wedstrijd speelden wij tegen school de Toekomst en helaas was dit team zo goed, dat we met 4-0 hebben verloren. De laatste wedstrijd tegen het Prisma was heel spannend. Het ging gelijk op en het stond 2-2 met nog maar twee minuten op de klok, helaas hebben we deze verloren...
Volgens de leerlingen was dit de mooiste wedstrijd.
En we hebben de fairplay beker gewonnen: eerlijk spelen, elkaar de hand geven, de scheidsrechter bedanken, niet reageren op de ander als het even niet zo goed gaat.

Toppers zijn het die leerlingen van ons !

​​Schoolvoetbal - Verslag Luke

Donderdag gingen wij met een aantal leerlingen op schoolvoetbal.
De eerste wedstrijd was afgelast omdat de spelers er niet waren.
En de tweeden wedstrijd hebben wij met 4.0 verloren en toen,
Gingen wij met een bal overschieten en toen schoten wij de bal op het dak, en daarna de volgende bal. En daarna moesten wij weer een wedstrijd spelen en hebben wij met 4.2 verloren.
Het was een top dag en wij hebben de fair Play beker gewonnen.
Luke