Uitnodiging Opening avZ Zutphen

• Het is feest! De academie voor Zelfstandigheid in Zutphen is gestart. Wij nodigen u van harte uit voor de officiële opening op:
Donderdag 16 november
van 16.00 – 18.00 uur
Anne Flokstraschool
Emmalaan 2, Zutphen

Academie voor Zelfstandigheid

Bij de academie voor Zelfstandigheid krijgen studenten (mensen met een licht verstandelijke beperking en/of andere kwetsbare mensen) training om toe te groeien naar (meer) zelfstandigheid. Denk bijvoorbeeld aan een training koken, financiën of sociale vaardigheden.

Opening

Na de officiële openingsbehandeling ligt het lesmateriaal voor u klaar om door te nemen. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om student te zijn aan de academie.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over deze opening of zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met de academie voor Zelfstandigheid via avz.zutphen@sheerenloo.nl

We kijken er naar uit u te zien op 16 november!

Hartelijke groet, mede namens de studenten en medewerkers,

Brechtje Fleur
Regiodirecteur ‘s Heeren Loo regio Oost-Nederland