Stichting Wooninitiatief Villande

• Dinsdag 31 maart hebben wij in de Anne Flokstra school een hele waardevolle informatieavond gehouden over een Wooninitiatief in Zutphen.

​Stichting Wooninitiatief Villande onderzoekt de mogelijkheden om op termijn (ongeveer over 1 tot 2 jaar) een wooninitiatief te openen in de mooie stad Zutphen.

Wij begrepen dat u wellicht interesse heeft in dit initiatief, maar niet in de gelegenheid bent geweest om 31 maart aanwezig te zijn. Om deze reden sturen wij u bij deze de presentatie toe, en nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen als u graag eens verder wilt praten.
Tevens wil ik u er op attent maken dat wij voor het Wooninitiatief aan de Mariannalaan 8 in Apeldoorn nog een plekje vrij hebben, wij zullen daar 1 juli 2015 de deuren openen. Mocht hier interesse voor zijn dan horen we dat natuurlijk graag!
John Aalbers en Elma de Leeuw.

Stichting Wooninitiatief Villande
www.wooninitiatief-villande.nl