Stichting Leergeld Zutphen

• Steeds meer kinderen in Zutphen en Warnsveld kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn.
​Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Zutphen wil deze kinderen graag helpen!
Inmiddels betaalt Leergeld Zutphen al voor veel kinderen hun contributie voor sport, zwemles , sportkleding, muziekles, kampweek of schoolbijdrage. Maar we weten dat er toch nog kinderen zijn die niét kunnen meedoen.
Misschien ken je wel iemand die ook op sport wilt, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen.
Wil je meer informatie, kijk dan op http://www.leergeld.nl/zutphen