Sim: de Stage - Informatie Markt

• Op dinsdag 4 november organiseerde de VSO afdeling van de Anne Flokstraschool haar Jaarlijkse Sim: de Stage - Informatie Markt. De markt, die van 19.00 – 21.00 uur duurde, werd goed bezocht door leerlingen, ouders en geïnteresseerden.
​Op de markt waren de volgende bedrijven en instellingen vertegenwoordigd:
Zozijn met o.a. de Boterfabriek uit Zutphen, ’s Heerenloo met het Kruiwerk in Voorst, Philadelphia met o.a. Puur Natuur en de bakkerij uit Hengelo en werkstation Beinum uit Doesburg, de supermarkt Superrr uit Almen, Stichting MEE, de Delta en het Plein uit Zutphen, stichting Komop, De AT groep, het Volkshuis uit Zutphen, Zorgboerderij de Mettemaat uit Hengelo, bakkerij Driekant uit Zutphen, de grote Modderkolk uit Loenen, Urtica de Vijfsprong uit Vorden, Parc Spelderholt uit Beekbergen, woon initiatief Villande uit Apeldoorn en Trajectum met o.a. Activion uit Zutphen.
Kortom, er was veel te vinden, te horen en te zien op het gebied van Wonen, Werken en Vrije tijd.