PRENTEN, PRENTEN, wát een prenten!

• Als afsluiting van de Kinderboekenweek is VSO 1, 2 en 3 vrijdag 10 april naar het Stedelijk Museum in Zutphen geweest. We hebben daar een tentoonstelling gezien over prenten.
​Er waren prentenboeken zoals Raad een hoeveel ik van je hou, en Welterusten, kleine beer en de gele ballon. We konden er ook tekenen in het sprookjeskasteel en illustraties voor blinden en slechtziende voelen. Het was een erg kleurrijke tentoonstelling die je een kijkje gaf in de wereld van prentenboeken.

Lijkt het u ook leuk om de tentoonstelling te bekijken?
Hij is nog tot 4 januari te zien in het Stedelijk museum Zutphen en voor kinderen is de tentoonstelling gratis.