Opening Cadeauwinkel Zelf en Gemaakt

• Op maandagmiddag 4 maart opent de Anne Flokstraschool de cadeauwinkel Zelf & Gemaakt. In deze winkel vindt u mooie cadeautjes en feestelijke lekkernijen gemaakt door de leerlingen van onze school.
Wat dacht u van vrolijk gebreide kussentjes, versierde bloempotten, fleurige schilderijtjes, sieraden, verjaardagslingers van stof en papier, etagères voor cup cakes en nog veel meer.

Creativiteit en zelfstandigheid

Onze school is een openbare school voor leerlingen van 4 tot 20 jaar met een verstandelijke beperking. De leerlingen volgen een aangepast, op de praktijk toegespitst lesprogramma waarin zij zich zo goed mogelijk voorbereiden op een prettige toekomst na school. Naast de reguliere schoolvakken krijgen de leerlingen les in vakken waarin creativiteit en zelfstandigheid centraal staan. De leerlingen leren onder andere figuurzagen, breien, verven, timmeren, naaien, tuinieren en koken. Veel van onze leerlingen zijn bijzonder creatief en maken prachtige dingen. Binnenkort kunnen zij deze spulletjes zelf aan de man brengen in hun eigen cadeauwinkel.

Vanaf 8 maart is de winkel open op maandag en vrijdag  tussen 13.00 en
15.00 uur. Tijdens de winkeluren is ook de schoolkantine geopend. Daar kunt u een kopje koffie of thee met een stukje versgebakken cake of koek nuttigen. De opbrengst
van Zelf & Gemaakt wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen.

We zien u graag bij Zelf & Gemaakt.
VSO Leerlingen en VSO team van de Anne Flokstraschool