Geslaagde open dag

• Op dinsdag 25 maart werd de open dag van de Anne Flokstraschool goed bezocht door (aanstaande) ouders, opa’s en oma’s en belangstellenden uit Zutphen en omgeving waaronder een afvaardiging van D66 en een raadslid van de PvdA.

De bezoekers werden van harte welkom geheten door enkele leden van de ouderraad, leerlingen uit VSO 6 of door het MT.
Om 12.30 uur; tijdens het lunchen in de kantine, werd de winnaar van de reclame tekening bekend gemaakt: Marjolein uit VSO 1-2-3 A! gefeliciteerd Marjolein.

Dank aan iedereen voor de inzet: deze grote opkomst en positieve reacties maakt dat we trots zijn op de school.