Opbrengst kerstmarkt

• Het ligt alweer een tijdje achter ons, kerstmis. Toch willen wij nog even terugblikken op de geslaagde kerstmarkt van het SO. Wat fijn dat er zoveel ouders en kinderen een bezoekje zijn komen brengen.
​We hebben met zijn allen genoten van allerlei lekkers dat de eindgroep had gemaakt en verkocht, er werden mooie kerstknutsels gemaakt bij de workshops en veel mensen zijn met de kerstman op de foto gegaan op de grote koets. De avond werd afgesloten met het samen zingen van kerstliedjes en een kerstverhaal dat de stagiaires vertelden.

Iedereen bedankt voor het bijdragen aan het slagen van deze gezellige kerstmarkt.