Netwerken op de Anne Flokstraschool

• U bent trots op uw werk en wilt dat graag delen... Kom dan naar de WERKEN&ZO 2018! Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
Dat kan op dinsdag 11 december van 15.30 uur – 17. 30 uur op de Anne Flokstraschool.

Uit evaluaties, gehouden onder deelnemers en bezoekers van de Toekomstmarkt, is gebleken dat de behoefte om elkaar te zien
en te spreken op jaarlijkse basis groot is.
Vandaar dat wij besloten hebben om het ene jaar de toekomstmarkt te organiseren en het andere jaar de netwerkborrel.

VERBINDEN, VERKENNEN, HERKENNEN EN INFORMEREN

Maakt u gebruik van deze netwerkbijeenkomst dan graag aanmelden via onze website of een reactie op deze mail o.v.v.:.

ik lust (vegatarische) bitterballen  en uw naam / organisatie.

Tot snel !
Frans van der Ven; stage begeleider externe stages.
Bianca Dekkers; stage begeleider interne stages en leren op locatie. Annemarie de Graaf; teamleider VSO.​