Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Anne Flokstraschool
  Emmalaan 2
  7204 AS Zutphen
  T 0575 - 51 24 95
  info@anneflokstraschool.nl

  Bezoekadres voortgezet speciaal onderwijs en zorggroepen
  Emmalaan 2
  7204 AS Zutphen

  Bezoekadres speciaal onderwijs
  Paulus Potterstraat 8
  7204 CV Zutphen
  T 0575 - 517266​

  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen met een complexe hulp en/of begeleidingsvraag.

Leerlingen Anne Flokstraschool dansen in Bal Spécial

 • In samenwerking met Introdans namen leerlingen van Anne Flokstraschool deel aan de spectaculaire dansvoorstelling Bal Spécial.

​Onder leiding van choreograaf Adriaan Luteijn dansten in totaal 150 leerlingen van verschillende scholen mee in de voorstelling. Deze vond plaats op maandag 25 januari 2016 om 20.00 uur in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

In de afgelopen maanden waren docenten van Introdans samen met leerlingen aan de slag op school, om de voorstelling voor te bereiden. Het project Bal Spécial is een van de initiatieven waarmee de Anne Flokstraschool kunst- en cultuurbeoefening van leerlingen stimuleert. Introdans Interactie, de gespecialiseerde afdeling educatie van het modern balletgezelschap, heeft veel ervaring met dansprojecten in het speciaal onderwijs. De aankleding werd verzorgd door het ontwerpersduo Sjaak Hullekes & Sebastiaan Kramer, lichtontwerp was van Maarten van den Berg, de visuals waren in handen van Inge Theunissen en de muziekcompositie was van Jaap van Keulen.

 

Aan de voorstelling Bal Spécial 2016 deden leerlingen mee van verschillende scholen van De Onderwijsspecialisten; De Ommezwaai, De Vaart, Lichtenbeek, Vierbeek College, De Wegwijzer, Vester College, De Blink, Anne Flokstraschool, Het Bariet, Hamalandschool en Het Aladon.

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)