Laaggeletterdheid bij een broodje

• In het kader van de Week van de Alfabetisering verzorgen Delta, Praktijkonderwijs, de Anne Flokstraschool en Graafschap bibliotheken maandag 8 september in de Zutphense bieb een zogenoemde taallunch.
Cursisten, vrijwilligers, werkgevers, participatie-, werk- en wijkcoaches, politici en anderszins betrokkenen
zijn rond 12 uur welkom om niet alleen een hapje te eten, maar ook in te gaan op allerlei initiatieven rond de aanpak van laaggeletterdheid.
Nadat stadsdichter Tim Pardijs een vers heeft voorgedragen, volgt onder meer informatie over leesclubs in bibliotheken en wijken.
Projecten op het gebied van digitale vaardigheden voor de burger komen eveneens aan bod.
,,Met de info die de disgenoten krijgen, kunnen zij mensen in hun werkomgeving net dat zetje geven om aan de slag te gaan met het verbeteren van lees-, schrijfen digivaardigheden”, belooft een woordvoerster.
Aanmelden kan uiterlijk 4 september via info@graafschapbibliotheken.nl.
Meer inlichtingen staan op graafschapbibliotheken.nl.

(bron: Zutphense koerier)