Kerstgala VSO 2013

• Donderdag 19 december heeft het VSO het jaar afgesloten met een fantastisch Kerstgala. Iedereen zag er weer feestelijk uit. Alle leerlingen hadden hun best gedaan, om er zo mooi mogelijk uit te zien. En dat was zeker geslaagd.
Na een binnenkomst, die past bij een gala, en een foto op de rode loper, kon het feest beginnen.
De hele avond werd er volop gedanst, gezongen, gekletst, gedronken en genoten.
Halverwege de avond werd het dansen onderbroken voor een spel, georganiseerd door de stagiaires: raad de plaat… In twee groepen: de jongens tegen  de meisjes. Vol enthousiasme werd er geraden. Uiteindelijk gingen de meisjes er met de prijs vandoor.
Rond 20.30 waren de ouder(s) van harte welkom en ook zij genoten zichtbaar. Er werd meegedanst en meegezongen.
Al met al een zeer geslaagde feestavond en een waardige start voor de kerstvakantie.

De foto’s van deze avond zijn weer terug te vinden op ons picasa album op internet.