Internationaal Leerlingenfeest

• Een fantastisch internationaal leerlingenfeest hebben wij gevierd afgelopen donderdag 4 juli. Een reis om de wereld in anderhalf uur was zo gemaakt.

​Lekker veilig beginnen bij het SO in Nederland met worst, kaas en boerengolf, ook werden er kunstige ballonknutsels gemaakt die gretig aftrek vonden. Daarna kon je zomaar doorreizen naar China waar met Chinese eetstokjes werd gegeten en Chinese hoedjes werden gemaakt. Dan een oversteek naar Italië met bruchetta en olijven. Net als de Lady en de Vagebond kon je samen spaghetti slierten eten. Vervolgens gaat de reis verder langs Afrika waar heerlijke vruchten werden gepresenteerd en je Djembé kon spelen. Daarna oversteken naar het volgende continent, de VSO kant, waar je al gauw helemaal in Turkse sferen was. Er werden overheerlijke Turkse Pizza’s gemaakt en baklava en Turks fruit gegeten. De volgende stop was Amerika, waar je uiteraard kon bowlen en een kunstige walk of fame bekijken. Nog even de trap op en meteen was je in een Duitse setting, met broodjes worst. Het feest was reuze geslaagd, ouders en leerlingen hebben genoten. Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet, met name alle ouders die hebben bijgedragen aan het grote succes van dit feest.