Inspectiebezoek

• Met vlag en wimpel is het vso door het inspectiebezoek gekomen. Het was absoluut niet een kunstje dat voor een dag is opgevoerd maar het resultaat van een gezamenlijke gedragen langdurige inspanning.
Opnieuw een bevestiging dat we snappen wat er nodig is en dat we dat ook kunnen waarmaken.
Een andere belangrijkste conclusie is dat het team, met niet aflatende inzet, zelf de resultaat heeft gewenst. Niet voor de inspectie maar voor de leerlingen en voor zichzelf. Groot compliment voor deze prestatie die enkel mogelijk is door er samen voor te gaan en te staan in moeilijke en makkelijke momenten en dat is wat er is gebeurd.