Even er uit met het hele gezin!

• Beste ouders/verzorgers, U ontvangt deze uitnodiging omdat één of meerdere van uw kinderen extra zorg nodig hebben. Én omdat wij ouders, woonachtig in de gemeente Bronckhorst, die in een soortgelijke situatie zitten met elkaar in contact willen brengen.
​De vraag daarvoor komt ook van enkele van u. Met daarbij de opmerking: ‘maar deze ouders kunnen niet zomaar even weg’.
Daarom is deze uitnodiging voor het hele gezin. We hebben een programma bedacht waar u allen hopelijk plezier aan beleefd!

Geheel verzorgde middag met:
‘ontmoeting, ontspanning, gesprek, spel, zwemmen, eten en drinken’.
Datum: zondag 25 oktober 2015
Tijd : 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Zorgbad Zonnewater, Monumentenweg 3, 6997 AH Hoog-Keppel
Ouders hebben de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan onder begeleiding van VIT. Samen ontdekken waar vragen, wensen en behoeften liggen.
De ‘zorgkinderen’ krijgen zwem- en andere activiteiten aangeboden, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers van Zonnewater
De broertjes en zusjes krijgen activiteiten aangeboden in de naastliggende sporthal en kunnen later ook zwemmen. Dit onder leiding van VIT.

We eindigen met de 3 p’s: patat, pannenkoek en pizza!

Deze middag wordt georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg in samenwerking met Stichting Zorgbad Zonnewater en de gemeente Bronckhorst.
Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over deze middag. Neemt u dan contact op met VIT-hulp bij mantelzorg en vraag naar Ilja Bomers of Hendrika Wubben.
Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 15.00 uur op tel. (0544) 82 00 00. U kunt zich hier ook aanmelden voor deze activiteit. Doe dit tijdig, maar uiterlijk op maandag 12 oktober.
Wilt u meer weten over VIT? Kijk dan op www.vithulpbijmantelzorg.nl.
Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie over het programma.
Misschien wilt u niet deelnemen, maar wel uw mening kwijt over uw wensen en behoeften, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet
namens de organisatie: