DoeMEE-Award voor avondschool

• Avondschool Zelf Leren & Doen heeft de DoeMEE-Award 2015 gewonnen. De prijs is donderdagmiddag uitgereikt bij Het Plein in Zutphen.
​De prijs is voor mensen, instellingen en bedrijven die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de (re)integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een beperking en/of chronische ziekte. De organisatie voor maatschappelijk werk MEE Oost-Gelderland en Het Plein, centrum voor werk, in komen en participatie, organiseren de verkiezing jaarlijks voor Lochem en Zutphen. De vrijwilligers van de avondschool ondersteunen mensen met een beperking in hun zelfredzaamheid. Deelnemers kunnen zelf aangeven wat ze willen leren: koken, internetbankieren, noem maar op. Daar worden ze dan acht weken in ondersteund.