De Anne Flokstraschool is een Gezonde School!

• De Anne Flokstraschool heeft het vignet Gezonde School behaald. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die de gezondheid van leerlingen verbeteren.
​Met het vignet wil de school aan leerlingen en hun ouders laten zien dat zij de gezondheid van leerlingen en leerkrachten erg belangrijk vindt.
Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Anne Flokstraschool voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijk en sociale ontwikkeling van de kinderen.
Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het Themacertificaat Bewegen en sport. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet special heroes, sportdagen en buitenspeel mogelijkheden.
Directeur R. Wartena van de Anne Flokstraschool is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op onze gevel van de school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school gezond is!”
Wilt u meer weten over het vignet Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.