Dagje Amsterdam VSO 5-6

• We zijn met de trein naar Amsterdam gegaan. Toen we daar aan kwamen zijn we met de rondvaart boot geweest door Amsterdam.

Daarna zijn we naar de tuin van het Rijksmuseum gegaan en hebben daar geluncht, en toen we klaar waren zijn we naar het Rijksmuseum gegaan.Daar hebben we veel gezien onder anderen de Nachtwacht van Rembrandt.
Daarna hebben we wat gedronken op het museumplein, en  gingen we ons opdelen in twee groepen, en zijn naar de stad geweest.

We hadden een groep van jongens en een van meisjes. De jongens zijn naar de P.C. Hooftstraat  geweest, want ze wilden dure auto’s kijken. Maar helaas was de weg open gebroken en dus geen auto te zien. De jongens zijn toen door de Kalverstraat terug gelopen en hebben onderweg geshopt, ze zijn in de Apple store geweest en een aantal hebben souvenirs gekocht voor thuis.
De meiden hebben ook geshopt en hebben verschillende kleding winkels bezocht, en ze zijn ook nog naar Bart Smit geweest.

We hadden om vijf uur met de jongens afgesproken op de Dam, daar werden de duiven door de jongens op een heerlijk maaltje chips getrakteerd.
Toen kon je kiezen waar je wilde eten , de keuze was of de Mac of de KFC.
Helaas was het daarna al weer tijd om met de trein terug naar Zutphen te gaan.
Onderweg was het heel gezellig we hebben elkaar moppen verteld.
Om acht uur waren we weer terug in Zutphen en kon je worden opgehaald of je ging zelf naar huis.
HET WAS EEN HELE LEUKE DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!