Brusjes bijeenkomt

• Een brusje is een broer(tje) of zus(je) van een kind met een handicap of ziekte. Voor deze kinderen is het vaak fijn om te merken dat er veel meer brusjes zijn. Kinderen kunnen ervaringen met elkaar delen en van elkaar leren.

Hoe ga je als brusje met bepaalde situaties om?

Wij zijn Talitha Pera, Annemiek Schotman, Fleur van Klaveren en Yara Kersten en wij doen de minor professioneel opvoeden. Voor een opdracht voor deze minor willen wij een bijeenkomst voor brusjes organiseren.

De bijeenkomst is voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen gaan bij de bijeenkomst op een leuke manier activiteiten doen, waarbij ze ervaringen met elkaar delen. Het doel van de bijeenkomst is dat de kinderen ervaringen uitdelen, van elkaar leren, elkaar complimenten geven en merken dat er nog veel meer kinderen zijn die in een soortgelijke situatie zitten.

De bijeenkomst zal plaats vinden op 28 maart 2017 om 16.00 uur op de Anne Flokstra school. We beginnen de bijeenkomst met wat te drinken en een koekje. U kunt uw kind om 17.30 uur weer ophalen.

We hebben plek voor ongeveer 20 kinderen.

Lijkt het u en uw zoon en/of dochter leuk om naar deze bijeenkomst te komen? Geef uw zoon(s) en/of dochter(s) dan op via brusjesbijeenkomst@hotmail.com. Vermeld hierbij de naam en leeftijd van uw zoon en/of dochter. Mocht u meer informatie willen of nog vragen hebben dan kunt u ons ook mailen.

Wij kijken erg uit naar de bijeenkomst en hopen uw zoon en/of dochter daar te zien!

Met vriendelijke groeten,

Talitha Pera