(een beetje) Afscheid van Bernice Hendrixen

• Na ruim 9 jaar als klassenassistent in verschillende groepen van onze school te hebben gewerkt, gaat Bernice een nieuwe uitdaging tegemoet.
Zoals u misschien weet, heeft Bernice vorig jaar haar PABO-diploma gehaald. Zij wil  natuurlijk graag alles wat ze geleerd heeft,  in de praktijk gaan brengen.

Na de herfstvakantie start ze in haar nieuwe baan als invalleerkracht in de vervangingspool. Zij zal daarbij op verschillende scholen van onze organisatie als invaller worden ingezet. Ook voor onze school! Dat betekent dat we Bernice nog regelmatig in onze school aan het werk zullen zien, maar nu als leerkracht.
Helemaal afscheid nemen we dus niet, maar we willen wel deze nieuwe stap een feestelijk tintje geven. Op vrijdag 16 oktober neemt Bernice “afscheid” van haar leerlingen.
Mocht u, onder het genot van een kopje koffie/thee,  ook deze stap met Bernice willen delen, dan bent u van harte welkom op 16 oktober vanaf 15.00 uur.