Start van het nieuwe schooljaar 2014 -2015

• De eerste maand van het nieuwe schooljaar is alweer voorbij en dus ook de eerste maand van Passend Onderwijs. De school heeft nog niet veel te maken gehad met de nieuwe wetgeving. Achter de schermen is het echter razend druk.
​De drukte achter de schermen geldt zeker ook voor de uitvoering van de nieuwe jeugd wet die 1 januari aanstaande van kracht zal worden. Er zal het nodige gaan veranderen. Hoe het allemaal zal uitpakken kunnen we nu nog niet goed voorspellen. Wel  kunt u als ouder op onze steun rekenen en zullen we samen oplopen om oplossingen te vinden als er problemen gaan ontstaan.
Voor de vakantie hebben we 100 ingeschreven leerlingen kunnen tellen. Dit betekent  dat we ook personeel voor 100 leerlingen in de school hebben. Inmiddels zult u hopelijk al aan de nieuwe namen zijn gewend.
We hopen  verder weer op een fantastisch schooljaar met veel leeropbrengsten voor de leerlingen. We zullen nog meer dan vorige jaren afhankelijk zijn van uw steun en inbreng. Nadrukkelijk samen ieder kind laten groeien.

Column