Interne stage VSO 3

• Wij zijn VSO 3 en lopen Interne Stage, we doen dit op allerlei verschillende plekken in de school. We willen jullie hier graag wat meer over vertellen.

Hoi, ik ben Julian en ik loop stage in de keuken.
Ik breng koffie en thee rond in het VSO. Dat vind ik erg leuk omdat ik dan rond kan lopen met de kar en ik ben met mensen bezig. Je moet wel goed onthouden wat de mensen bestellen en je moet netjes zijn, zoals op de deuren kloppen. Maar ik heb er veel plezier in! Ook moet ik daarna de afwas doen en zorgen dat de keuken schoon en opgeruimd is.

Ik ben Zoë en ik loop stage bij Schoon en Goed. Dat is in de linnenkamer op school.

Elke dinsdag doe ik de was voor een bedrijf uit de stad.
Ik zorg ervoor dat ze elke dag schone handdoeken, theedoeken en vaatdoeken hebben.
Wat ik ook veel doe is de was sorteren, strijken en opvouwen.
Dat vind ik heel leuk, want nu kan ik dit allemaal zelf.

Hallo, ik ben Izabella.

Op deze foto ben ik aan het lamineren. Dat doe ik bij de Repro.
Bij de Repro doe ik dingen zoals: lamineren, kopiëren, papier versnipperen, en post rondbrengen.
Dat doe ik allemaal voor de leraren op school.
Ik vind lamineren het leukst, dan kan ik lekker zitten en af en toe ook een beetje kletsen!

Ik ben Zamani en ik loop stage bij Schoon en Goed.

Wat ik daar het meeste doe is strijken en opvouwen.
Maar het leukste vind ik om de vuile was op te halen bij een bedrijf. Dan gaan we de was voor hun doen op school, en een week later krijgen ze het weer schoon terug.
Ik vind het leuk om de mensen blij te maken met de schone was.

Column