Koningsspelen

• 22 april 2016 - 22 april 2016
  • Op vrijdag 22 april is de vierde editie van de Koningsspelen. Dit jaar barst de oranje gekte los met als thema: Oranje. Iedereen mag die dag zo feestelijk mogelijk gekleed komen in de kleuren, rood/wit/blauw en oranje.
Ook dit jaar wederom de “koningsrun”. De run vindt plaats rondom de school en er zijn speciale aanmoedigingsvakken voor U als supporter. De run is voor het SO van 9:30 tot 10:30 uur en voor het VSO van 11:00 tot 12:00 uur.
Tussen de middag gaan we gezamenlijk lunchen. Daarna is er een spelen circuit.
Om in de stemming te komen hierbij de link naar het liedje van de koningsspelen gezongen door kinderen voor kinderen met als titel “Hupsakee”. https://www.youtube.com/watch?v=N2Rl9hEJVKE
Wij hebben er zin in!
Sportieve groet,